Referenties

Jan van der Meijden

CEO Zein Childcare

"Vriendelijk, daadkrachtig, doortastend en verbindend. Kim heeft ons recent uitstekend geholpen bij een project in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ze dacht goed mee, nam veel initiatief, volgde zaken direct op en wist door haar netwerk en uitstekende communicatieve vaardigheden een aantal trajecten op een plezierige manier te versnellen. Een absolute aanrader om mee samen te werken!"

Ria de Waal

Eigenaar van Moore Projectmanagement & Advies

"Altijd zinvol en fijn samenwerken met Kim: enorm netwerk van grote en kleine bedrijven in regio Haaglanden en zeer bereid om dit netwerk te delen! Het gaat bij Kim om het doel, niet om haar ego, dat maakt samenwerken met haar zo fijn. Daarbij is ze gewoon een heel erg fijn en geïnteresseerd mens!"

Casper Witteman

Partner bij Motus & Denkstof

"Motus heeft als ‘community builders’ zeer veel aan de expertise en inzet van Kim. Haar vermogen om op conceptuele en associatieve wijze te denken,  vullen de concepten aan én in, die wij gebruiken om o.a. leegstaand vastgoed te vitaliseren. Kim is een vakvrouw die verbindt en versterkt."

Remko van Eldik

Strategisch account manager gemeente Rijswijk

"Kim heeft ons bij verschillende projecten ondersteund, en naar volle tevredenheid. Haar aanpak laat zich het best omschrijven als hands-on en resultaatgericht."